Meteen naar de inhoud

en ik heb een passie voor menstruatie educatie! Sinds jaren verdiep ik me in het onderwerp en probeer ik er naar te leven. Ik stopte vier jaar geleden met het nemen van hormonale anticonceptie en dat zette mijn leven op zijn kop. Ik leerde heel veel over mezelf en mijn lichaam en was verkocht!

Ik bewandelde het academische pad en behaalde een master in de bio-ingenieurswetenschappen, maar besloot een andere richting in te slaan.

Vanuit het geloof dat de wereld nu echt nood heeft aan vrouwen die hun lichaam en hun cyclus kennen. Kennis is empowerment!

Sinds een jaar gebruik ik de Sensiplan methode om mijn cyclus nauwkeurig bij te houden én als anticonceptie. Nu volg ik de opleiding om zelf Sensiplan consulente te worden, zodat ik vrouwen kan begeleiden bij het gebruik van deze methode. Leer hier meer over Sensiplan.

Daarnaast ben ik ook yoga leerkracht.

Ik leerde yoga ongeveer acht jaar geleden kennen en het veranderde mijn leven. Ik deel mijn passie voor yoga en een holistische levensstijl dan ook graag. In deze wereld is het volgens mij belangrijk om dicht bij onszelf te blijven. Yoga ondersteunt mijn leven dagelijks om focus, continuïteit, kracht en zachtheid te vinden.